Oldal kiválasztása

SKYFOL BABYGUARD

Nyűgösködik a gyerek hátul, mert a szemébe süt a nap?

Az autóüveg fóliázása teljes takarást biztosít, nem fog többet hátul hunyorogni gyermeked, védi a nap melegétől ls a káros UV sugaraktól.

A tapadókorongos árnyékolót állandóan lepiszkálja a gyerek?

Az árnyékolók nem nyújtanak teljes takarást, leeshet, lepiszkálhatja a gyerek, de a LEGROSSZABB, hogy a félhomályban kitágul a pupilla és még több UV jut a szembe.

Nem szeretnél sokat klímázni, mert akkor meg megfázik?

Az ablakfóliák rendkívül jó hővisszaverő és hőelnyelő képessége miatt kevesebbet kell az autó klímáját járatni a meleg napokon.

Szeretnéd megetetni a kicsit hátul, de belátnak?

Ha szükséged van egy kis privát térre az autóban, a fóliázás ezt is megoldja. De ha egyszerűen csak a rumlit nem szeretnéd hogy lássák, arra is tökéletesen alkalmas 🙂

Attól félsz, hogy éjszaka nem fogsz kilátni rendesen?

Valóban léteznek olyan fóliák amelyek erősen korlátozzák a hátrafele kilátást, de vannak köztes megoldások, segítünk választani.

Sokat közlekedsz este, elvakít a mögötted jövő autó fénye?

Az újabb autók fényszórói néha igen bántóak tudnak lenni éjszaka, az ablakfólia ezeket is jelentősen tompítja.

  • Nincs több vakító fény=stresszmentesebb utazás

  • Nem kell többet megállni, mert leesett az árnyékoló

  • Kevesebb klímázás=kevesebb gond

  • A hátsó üléseken rejtve maradsz a külvilág elől

  • Jöhet bármilyen autó hátulról, téged már nem vakít el többet semmi

MI AZ AMIBEN A SKYFOL KÜLÖNBÖZIK A TÖBBI GYÁRTÓTÓL?

A Skyfol egy igazi magyar sikertörténet. A Skyfol alapítói 1982-ben, elsőként importáltak üvegfóliát Magyarországra, saját vállalkozásban pedig 1990 óta végzik üvegfólia termékek nagykereskedelmét. 2008-ban megalapították saját márkájukat, melynek termékeit a világ vezető gyáraiban készítik és fokozatosan egyre több európai országban van jelen a Skyfol, mint az egyik legmegbízhatóbb üvegfólia márka. A Skyfol egyedisége abból ered, hogy saját termékportfoliót állított össze, melyek a legjobban illeszkednek az Európában elterjedt üvegrendszerekre. Vevőközpontúságát mi sem jellemzi jobban, mint a tény, hogy a vevői visszajelzések alapján egyedileg fejlesztette ki legutóbbi autóüveg fólia soro-zatát, a Skyfol BabyGuard-ot, mely egy egyedülálló megoldás az egész világon, kimondottan a babák és kisgyermekek legfontosabb igényeire fókuszálva.

EZ NEM A SUFNITUNING KÍNAI FÓLIÁVAL

Mi nem a „van egy haverom tök jól lefóliázta a barátom, apjának az autóját” vagyunk. Saját műhelyben dolgozunk, megvan a megfelelő képesítésünk és szaktudásunk ahhoz, hogy kiválló minőségben fel tudjunk helyezni egy üvegfóliát, ezzel garantálva a hosszú élettartamot.

NEM FOG FÁJNI

Minden fóliázás után műbizonylatot állítunk ki, amivel igazolni tudod, hogy olyan fólia lett felhelyezve amit a Közlekedés Hatóság bevizsgált. Tartsd a forgalmidban, hogy mindig kéznél legyen egy esetleges igazoltatásnál, vagy a műszaki vizsgán.

NEM HÓLYAGOSODIK FEL 1-2 ÉV UTÁN

A Skyfol fóliacsaládokra minimum 10 év gyártói Garancia van, de egyes termékcsaládoknál élettartam Garancia is létezik. Fizesd ki egyszer és nem lesz többet gondod az üvegek fóliázásával.

HŐVÉDELEM

Jelentősen csökkenti a hőterhelést, akár 65%-os teljes napenergia visszaverés. Növeli a klíma hatékonyságát, ENERGIÁT takarít meg.

UV VÉDELEM

A káros UVA és UVB sugárzás több mint 99% -át blokkolja, ezzel megóvja az utasok bőrét, valamint csökkenti a jármű belső terének fakulást, repedezését.

BELÁTÁSVÉDELEM

Ha nem szeretnéd, hogy belássanak a kíváncsi szemek válaszd az 5%-os ablakfóliát és minden rejtve marad az autóban.

SZILÁNKVÉDELEM

Egy esetleges balesetnél a fólia egyben tartja az üveget, így az nem hullik millió darabra az utas ölébe, vagy arcába.

MEGJELENÉS

Az üvegek fóliázása a régi autókat fiatalítja, az újakat elegánsabbá teszi, ezáltal eladhatóbb is lesz.

SKYFOL FÓLIÁK

SKYFOL BABYGUARD

 

BABYGUARD 05 BABYGUARD 15 BABYGUARD 30 BABYGUARD 50 BABYGUARD 70 BABYGUARD 80
Teljes napenergia áteresztés 5% 9% 16% 23% 35% 45%
Teljes visszatartott napenergia 70% 67% 62% 57% 49% 42%
Látható fény áteresztés 5% 14% 30% 50% 67% 77%
Látható fény tükrözés 6% 6% 6% 8% 9% 9%
UV szűrés 99,9% 99,9% 99,9% 99,9% 99,9% 99,9%
Garancia Skyfol Élettartam Garancia* Skyfol Élettartam Garancia* Skyfol Élettartam Garancia* Skyfol Élettartam Garancia* Skyfol Élettartam Garancia* Skyfol Élettartam Garancia*

Már csak az árat szeretném tudni

glass-pro-harom-ajtos1

3 AJTÓS GÉPJÁRMŰ

SKYFOL BABYGUARD 73 000Ft+Áfa-tól
+ELSŐ AJTÓK 25 000Ft+Áfa
+ELSŐ SZÉLVÉDŐ 48 000Ft+Áfa
glass-pro-negy-ajtos

4-5 AJTÓS GÉPJÁRMŰ

SKYFOL BABYGUARD 80 000Ft+Áfa-tól
+ELSŐ AJTÓK 25 000Ft+Áfa
+ELSŐ SZÉLVÉDŐ 48 000Ft+Áfa
glass-pro-kombi

KOMBI GÉPJÁRMŰ

SKYFOL BABYGUARD 93 000Ft+Áfa-tól
+ELSŐ AJTÓK 25 000Ft+Áfa
+ELSŐ SZÉLVÉDŐ 48 000Ft+Áfa
glass-pro-egyteru

EGYTERŰ GÉPJÁRMŰ

SKYFOL BABYGUARD 93 000Ft+Áfa-tól
+ELSŐ AJTÓK 25 000Ft+Áfa
+ELSŐ SZÉLVÉDŐ 48 000Ft+Áfa
glass-pro-micro1

KISBUSZ GÉPJÁRMŰ

SKYFOL BABYGUARD 110 000Ft+Áfa-tól
+ELSŐ AJTÓK 25 000Ft+Áfa
+ELSŐ SZÉLVÉDŐ 48 000Ft+Áfa

Telefonálok!

Emailben kérek ajánlatot

7 + 11 =

Műhelyünket itt találod

6328 Dunapataj, Rózsa utca 16.

Gyakran ismételt kérdések

MENNYI IDEIG TART EGY AUTÓFÓLIÁZÁS?

Általában egy autó „B” oszlop mögötti üvegfóliázása egy embernek 2-4 órát vesz igénybe. A pontos időtartam függ az autó típusától, a telepítési technikától és az alapanyag típusától. Az első oldalsó üvegek fóliázása 1-2 óra, míg az első szélvédő 1,5 – 3 óra.

MEG LEHET VÁRNI A HELYSZÍNEN AZ ÜVEGFÓLIÁZÁST?

Általában igen, a kivitelezők többségét nem zavarja, ha megvárják a munkát. Azonban mindenkit feszélyez, ha munka közben zavarják, így ebben az esetben az ügyfélváró részen javasolt megvárni az autófóliázást. Ritka az a kolléga, akit egyáltalán nem zavar egy folyamatosan csevegő ügyfél, vagy ha minden harmadik mozdulatot el kell magyarázni…

MIÉRT JOBB A BABYGUARD, MINT AZ NT CERAMIC SOROZAT?

A Skyfol BabyGuard sorozat megtestesíti mindazt a technikai maximumot, amire ma az üvegfólia gyártás képes. Védjegyzett gyártástechnológiájának köszönhetően tartósan képes 95%-os infravörös szűrésre, ami gyakorlatilag a besugárzott hőt teljesen megszűnteti az üveg mögött. További különlegessége, hogy a gyermekek fokozott védelme miatt vastagabb, mint a hagyományos fóliák, ezzel még erősebb szilánkvédelmet biztosítva. További különlegessége, hogy a múzem fóliákból ismert UV szűrő részecskéket használtuk a gyártás során, ezzel is szavatolva a legtökéletesebb UV védelmet.

MIT TEHET A RENDŐR, HA ENGEDÉLY NÉLKÜL VAN FÓLIÁZVA AZ AUTÓM?

A rendőr a helytelenül, vagy engedély nélkül lefóliázott autó forgalmi engedélyét a helyszíni intézkedés során elveheti és az autót műszaki vizsgára rendelheti.

MIT TEHET A VIZSGABIZTOS, HA ENGEDÉLY NÉLKÜL VAN FÓLIÁZVA AZ AUTÓM?

A vizsgabiztos a fóliázott autót akkor fogja átengedni a műszaki vizsgán, ha az autófólia rendelkezik Af engedéllyel, műbizonylattal, a megfelelő jelölés el van helyezve a fólia és az üveg között, valamint a törvényi előírásoknak megfelel a fóliázott üveg fényáteresztése.

MIÉRT JOBB AZ NT CERAMIC, MINT HP / HP PRO / CARBONX SOROZATOK?

A Skyfol NT Ceramic egy kerámia technológiát felhasználó üvegfólia, mely lényegesen hatékonyabb hővédelemre képes, mint a hagyományos színezett-fémezett anyagok. További előnye, hogy a kerámia alapú technológia nagyon magas tartósságot biztosít, így hosszú évek múltán is megbízhatóan teszi a dolgát.

MIÉRT JOBB AZ AUTÓFÓLIÁZÁS, MINT A GYÁRI SÖTÉTÍTÉS?

A gyári színezett, egyrétegű üveg kizárólag a látható fény tartományban képes jó szűrésre, így a besugárzott energia több, mint felét kitevő infravörös tartományban már nem is biztosít védelmet. További probléma, hogy csak egy sötétségben érhető el, ami 20% fényáteresztés szokott lenni. Skyfol autóüveg fóliával az az infravörös sugárzás akár 95%-át kiszűrheti, a látható fényáteresztés pedig a teljesen sötéttől (3%) a láthatatlanig (90%) is elérhető. A fóliázott üvegek az UV sugárzás 99%-át kiszűrik, a gyári színezett üvegek ezt az értéket meg sem közelítik.

HOGYAN TISZTÍTHATÓ A FÓLIÁZOTT ÜVEG?

Nagyon fontos, hogy kerülje a kaparó, dörzsölő eszközöket, valamint az erős tisztítószereket. Természetesen a Skyfol autófóliák ipari karcálló réteggel rendelkeznek, de kaparásnak, dörzsölő tisztítószereknek vagy tisztító eszközöknek nem állnak ellen. Normál háztartási ablaktisztítót és puha rongyot használjon tisztításhoz.

KI KELL SZERELNI AZ ÜVEGET AUTÓFÓLIÁZÁS SORÁN?

Ez a kivitelezőn múlik. Van, aki szétszedéssel dolgozik, van aki szétszedés nélkül. Ha megfelelő gyakorlattal rendelkezik a kolléga, akkor nem kell tartania a szétszedéses telepítéstől. Ha azonban zavarja ez a kérdés, akkor válasszon inkább olyan kollégát, aki szétszedés nélkül dolgozik.

MIÉRT BÍZZAK MEG A SKYFOL MINŐSÉGÉBEN?

A Skyfol alapítói több, mint 30 éve forgalmaznak üvegfóliákat, legelsőként indultak a piacon és töretlenül fejlődnek. A Skyfol autófóliáit a világ vezető üvegfólia gyártói állítják elő, egyes sorozatait az annak gyártására leginkább alkalmas forrásból szerzi be.

LE TUDOM ÉN IS FÓLIÁZNI AZ AUTÓMAT?

Több szempont miatt sem javasolt otthon próbálkozni. Egyrészt az autóüveg fólia telepítése nem egyszerű folyamat, így nagy valószínűséggel ronda lesz a végeredmény. Másrészt minőségi alapanyaghoz hozzá se lehet jutni. Harmadrészt műbizonylat nélkül a fóliázás illegális, az intézkedő rendőr leszedeti, vagy műszaki vizsgára rendeli az autót, vagy mindkettő. Vizsgán az autó nem megy át megfelelő okmányok nélkül.

MILYEN GARANCIÁT AD A SKYFOL?

A Skyfol szerződött kivitelezője szavatosságot vállal a kivitelezésre és a fóliára. Egy gyors online regisztrációt követően a vállalt garanciaidők a következők szerint alakulnak: Skyfol NR – 5 év, Skyfol HP / HP Pro – 10 év, Skyfol NT Ceramic/BabyGuard – Élettartam. A garancia vállalása csereszavatosságot jelent, mely fenáll mindaddig, amíg az Ön tulajdonában áll a jármű. A szavatosság nem átörökíthető, mivel a fóliához tartozó kezelési információk nem biztos, hogy átadásra kerülnek. Abban a valószínűtlen esetben, ha a termékkel problémája támad, a garancia érvényesítéséhez szükséges a műbizonylat és a számla bemutatása is.

MIT JELENT A SKYFOL ÉLETTARTAM GARANCIA?

A Skyfol vezette be Magyarországon először a legerősebb garanciát az üvegfólia iparban. Amennyiben Skyfol BabyGuard vagy Skyfol NT Ceramic üvegfóliát választ az autójára, akkor cseregaranciát vállalunk mindaddig, amíg az autó a tulajdonában marad. Részletesebben a https://www.skyfol.hu/upload/files/skyfol_szavatossagi_nyilatkozat_2019.pdf oldalon talál információkat.

HONNAN TUDHATÓ, HOGY EGY FÓLIÁS MEGBÍZHATÓ-E?

A legjobb, ha olyan partnert választ, akit egy nagy forgalmazó ajánl. Célszerű még figyelembe venni, hogy mióta fóliázik a műhely, hány autót csinált meg már az, aki az autóján fog dolgozni és az egész műhely milyen megjelenésű, mennyire rendezett. A Skyfol mindezeken felül műhelyértékelő rendszert vezetett be 2015-től, melyen keresztül az autójukat fóliáztató ügyfelek lehetőségében áll, hogy pontozzák a műhelyt, majd ezek a pontok kumulálva megjelennek az adott partner mellett. https://www.skyfol.hu/autofolia/hivatalos-kivitelezok

MILYEN DOKUMENTUMOKAT KAPOK AZ AUTÓFÓLIÁZÁS UTÁN?

A fóliázás után a Skyfol szerződött telepítője kitölti és átadja Önnek a formanyomtatvány műbizonylatot. A műbizonylat pont illeszkedik a forgalmi engedély tokjába, így az mindig kéznél lesz, ha szükség van rá.

A FÓLIA NEM SÉRÜL AZ ABLAK MOZGATÁSÁTÓL?

Vannak olcsó és silány minőségű fóliák, melyek nagyon gyenge karcmentes bevonattal rendelkeznek, vagy egyáltalán nincs is rajtuk karcmentes bevonat. A Skyfol autófóliák mind ipari karcmentes réteggel rendelkeznek, így az üveg mozgatása nem karcolja meg a felületet. Fontos tudni azonban, hogy van egy pár autótípus, ahol az ablakmozgató szerkezetbe már nem illesztenek filc anyagot. Ezeket a modelleket szerződött partnereink pontosan ismerik és öntapadó filcet helyeznek el a szerkezetben, így meggátolva a fólia sérülését.

MINDEN AUTÓFÓLIA BELILUL EGY IDŐ UTÁN?

Nem. Lilulásra azok a színezési technológiák hajlamosak, amelyek nem megfelelő pigmenseket használnak, egyrétegűek és nem hatékony az UV szűrő képességük. A Skyfol kínálatában ilyen termék nem szerepel.