ABLAKFÓLIÁZÁS

irodádba | otthonodba | üzletedbe

HŐVÉDELEM

UV VÉDELEM

BELÁTÁSVÉDELEM

BIZTONSÁG

A LEGHATÉKONYABB MEGOLDÁST KERESED? TAKARÍTSD MEG A HŰTÉSI KÖLTSÉGEK AKÁR 25%-ÁT!

Ha valaki igazi hővédelmet szeretne és ez is a fő szempont, akkor mi mindig a kültéri sorozatok valamelyik tagját javasoljuk. Miért? Mert a kültéri ablakfólia már az üveg előtt megállítja a napenergiát, így azok felületei sem melegednek annyira, emiatt közvetlenül az ablak mögött is nő a komfortérzet.

SKYFOL KÜLTÉRI FÓLIÁK

Legyen szó bármilyen árnyalatról, tükrös, vagy neutrális ablakfóliáról, a kültéri változatok nyújtják a legmagasabb védelmet, 99.99%-os UV szűrés mellett.

opal-folia

skyfol xts kültéri tükrös sorozat

telepítve 15 000Ft/m²-től

Maximális hővédelem azoknak akiknek a privát szféra is fontos. A tükrös felületű ablakfóliákkal érhető el a legmagasabb napenergia visszatartás, mely akár 90%-os is lehet árnyalattól függően.

opal-folia

skyfol xt CV kültéri NEUTRÁLIS

telepítve 15 000Ft/m²-től

A neutrális sorozat azoknak lett kitalálva, akik nem szeretnék a belátást teljes mértékben korlátozni, de szeretnék a napenergiától védeni üzletüket, irodájukat, nyaralójukat, vagy akár otthonukat.

SKYFOL BELTÉRI FÓLIÁK

A beltéri fóliákat csak olyan helyekre ajánljuk ahol nincs más megoldás, vagy esetleg az egyéb felmerülő költségek(daru, állvány, alpin) nagyon megdrágítanák a projektet. Ezeknél a fóliáknál az üvegfelület mögött hősáv keletkezik, tehát közvetlen mellette nem növeli a komfortérzetet.

opal-folia

skyfol si beltéri tükrös sorozat

telepítve 11 500Ft/m²-től

opal-folia

skyfol N beltéri neutrális sorozat

telepítve 11 500Ft/m²-től

KÉRDÉSED VAN? HÍVJ MINKET SZÍVESEN SEGÍTÜNK ÖTLETEID MEGVALÓSÍTÁSÁBAN!

ÍRJ NEKÜNK EGY ÜZENETET KÉRDÉSEDDEL!

8 + 9 =